Saker jag köpt och min nya hårfärg!

Min Domo-kun plånbok! Sorry för suddig bild!
 
 
 
 
Le "Pull my finger" tröja!
 
 
Le bunny ears från Liseberg! :3
 
 
Lila Capri byxor från Kawaii shop :D Byxorna ser breda ut, men dom sitter som vanliga tajta byxor :P
 

FÄRGAR HÅRET! :D

The return of Dumbledore!

Morgon kanin!

Nu ska håret färgas igen!
 

GÖTEBORG!

Nu har jag kommit hem från Göteborg och kan bara säga att det var helt fantastiskt! Det var värsta feta kultur partyt där. Och alla var glada och stämningen var så awesome! Lyckades småshoppa lite på Kawaiishop med Lily! Och idag så drog jag in till Shock i Göteborg och passade på att köpa Manic Panic Amplified Vampire Red! Tänkte att jag inte skulle köpa för mycket eftersom jag ska storshoppa på Camden, mouwhaha! Och Liseberg var helt otroligt! Fast vågade inte åka Atmos fear, men åkte allt annat, jag kunde konstigt nog åka varenda fritt fall och alla extrema saker förutom Atmos fear, men det gör inget!
 
 
SÅ HIMLA GULLIGT, JAG DÖR LITE!
 
 
 Vi dricker azum drinkar på Hard Rock Cafe!
 
 
Mitt vackra feeez -__-
 

 
Bästa sättet att poppa Popcorn på! (Thumbs up)
 
 
En svärm av engelsk toffee på Göteborgs matfestival!
 
 
Vackert... Jag har typ 312235487897 saker i knät och i händerna? (ALLA BILDER SOM ÄR OVANFÖR DEN HÄR NEDANFÖR MED FIKAT ÄR TAGNA MED LILYS MOBIL)
 
 
 
Me n' Lily having a Swedish fika! xD
 
 
Gigantiska kanelbullar och enorma kakor! (Bullarna är ca 20-25 cm breda!)
 
 
THAIMAT! :love:
 
 
 
 
 
Jag och Lily krigar om den gigantiska efterrätten på Hard rock!
 
 

NU DRAR JAG & LILY TILL LISEBERG!

Nu blir det att åka av, Lily & jag åker alldeles strax till Liseberg. Vilket är min och hennes första gång där! Och jag blev så glad att jag och Lily hann springa in till kawaiidesign igår i sista sekunden, eftersom dom bara hade öppet typ 3 min till! Så jag hann ändå köpa en tröja, ett par coola byxor & en Domokun plåbok! :D Somsagt, LISEBERG HERE WE COME!
 

School stuff!

Nu är jag hemma från en dag fylld av god fika och lite skolshopping!
 
I den lilla påsen där ligger det Cashewnötter av alla slag, som t.ex sourcream & onion smak, BBQ smak, och slutligen vanliga salta :3
 
Och dessa 2 små rackare är inga vanliga bläckpennor, utan de går att sudda med :D
 
Min älskling :love: Kände att jag inte kunde klara av att använda mig av mitt anteckningsblock som kalender, eftersom jag alltid glömmer vilken dag det är, och är dålig på att skriva schemalagt o.s.v!
 
Förlåt om jag låter som en sån här typ "Tv-dyr reklam" presentatör som bah: KÖP EN MACKA, SOM BARA INNEHÅLLER 2 KALORIER FÖR ENDAST 600 KRONOR! 8D Förlåt :'o

American Breakfast!

Det är så gott med amerikanska pannkakor! Så därför passade jag på att göra några imorse! :3 Måste dra in till stan sen för att köpa en skolkalender och ett hänglås till da skåp. Förresten så kommer jag att kunna uppdatera som vanligt under min vistelse i Göteborg! Eftersom det finns Wifi på hotellet :D
 
 
Made all the pancakes myself! :P

KREATIVITET MED LUCKY CHARMS!

Eftersom jag hade lite tråkigt nu på morgonen så bestämde jag mig för att vara lite kreativ och hälla i de flesta lucky charms marshmallowsen i en skål! Det blev liksom så färglatt :3 Bildbevis:
 
Yummy :3
Wonderful :love:
 

TILLBAKA FRÅN ÖLAND! + INKÖP!

Äntligen, äntligen! Har jag kommit hem från Öland! Det har varit så himla nice att det inte går att beskriva! Har shoppat lite, badat übermycket, och behöver packa inför Göteborg som jag drar ner till den 18:e! Eftersom jag nyligen kommit hem så bestämde jag mig för att ta en avslappnad kväll och blogga!
Love it :love:
 
 
 
LUCKY CHARMS IN MY :love:

Borgholm!

Hello! Fööööööööörlååååååt, för den sämsta uppdateringen! Har alldeles nyligen varit i Borgholm. Jag passade på att köpa ett chill linne & Neutrogena produkter mitt min jävla hy! Den vill liksom inte ge sig!


FUNBALLZ.

Någon av er som provat på detta? Prövar antagligen på detta just nu med Sandra och är jätteflummig, hehe! Det går ut på att man ska gå in i en boll fylld med luft och sen springa runt med den på vatten! Men min fråga är...

Min förkärlek till Nutella :love:

 
Denna artikel är tillägnad mitt livs passion, nämligen Nutella. Det finns kanske inte så mycket att säga, men det är det absolut godaste pålägget i världen. Nutella är ren vardagslyx alltså! :love: Fast ända problemet är att man inte kan få nog av det, = Addicted.
 

THAIMAT <3

 (detta inlägg är tidsinställt men iaf)  Åååh, jag åt Thaimat i förrgår, och den var så himla god! Passade även på att göra en massa tidsinställda inlägg medan jag är borta! Och jag tänkte dessutom helt spontant säga att jag INTE redigerar mina bilder ett dugg, jag har helt enkelt en bra kamera, xD Den kostade 5.000 och är SKITBRA!
 
 
Vålullle o tjilisås *stavning*
 
 
Jag är helt kär i mina ihopsittande chopsticks! :love:
 

Solsidan!

Just nu sitter jag och Sandra och kollar på Solsidan och moffar godis! :3 Och det är alldeles underbart här på Öland, och ni som läser min blogg, sluta inte läsa, kolla in då & då, uppdateringen kommer att vara lite sämre dom närmaste 3/4 dagarna, men jag lovar att gottgöra er med en massa nice stuff! :D


Visste du att?..

1. Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp i himlen.
 
2. En ko fiser ut 600 liter metan per dag (tillräckligt nog att fylla 40 st partyballonger).
 
3. I Tanzania är det förbjudet för män att ha på sig tajta kalsonger
4. För dem flesta personer på jorden är det omöjligt att slicka sig på knäet. (DET KAN JAG GÖRA :D *dampunge*).
5. I filmen "Pulp Fiction" säger dom ordet "Fuck" 218 gånger...
6. Under ett år sväljer du ca 15 insekter medan du sover. Wait, WHAT DAFUQ DID I JUST READ?
7. Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar, har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma upp en kopp kaffe. Vad trevligt att veta, bjuder alla på kaffe :3
8. Bill Gates får över 4 miljoner email dagligen. De sorteras bort och bara 10 kommer fram personligen.
9. En cigarett tar bort ca 5 minuter från en rökares liv.
10. Man nyser i en hastighet av cirka 160km/tim.
11. Fan på alla nordiska länders språk Svenska=Fan, Norska=Faen, Isländska=Fjandinn, Danska=Fanden, Finska=Pérkélé! 
12. Charles Chapplin fick tredjepris i en Charles Chapplin look-a-like tävling. Haha, vaffan?
13. Världshistoriens kortaste krig utkämpades den 27 augusti 1896 mellan Storbritannien och Zanzibar. Det varade i 38 minuter.
14. Mellan 1990 och 1992 döptes inga pojkar i sverige till Bert. Haha, stackars Bert :(
15. Toapappret sägs ha uppfunnits av Ramses II. Han använde leopardpäls för att torka sig med efter att han varit på dass.
16. Den genomsnittliga 18-åringen sett 26000 mord på TV
17. På reklam för klockor är den ställd på tio över tio, för då ser klockan glad ut och då vill folk köpa klockan.
18. Alfred Langeven från Michigan, USA, hade en ovanlig talang. Han kunde nämligen blåsa ut ljus med bara ögonen! Dafuq?
19. I Texas är det inte tillåtet att sälja någons ögon. U don't say?
20. De som vinner en Oscar lever, enligt undersökningar, cirka fyra år längre än de som bara blir nominerade till en. I'M GONNA LIVE FOREVER, (NOT)

Ung 08 den 17:e!

Bara jag som ska dra till Ung08 och kolla på Panetoz den 17:e? ;D Det blir första gången för mig i år! Gud vad skönt att Josefine frågade om jag ville följa med!
 
Någon mer av er som ska gå?

Påväg mot Öland!

Just nu sitter jag i bilen på väg till Öland, BÖDA CAMPING HERE WE COME! Jag och Sandra sitter och kollar på Friends och äter mat. Can life be better? Friends säsong 2 + mat = DET BÄSTA SOM FINNS. Vi kommer att komma fram till Böda Sand om ca 6 timmar. Uppdaterar senare från min morsas iPhone, hahaha, vilken nolifer man är!
 
                  
 
 

They're taking the hobbits to Isengard!

Just nu sitter jag & njuter av min Nutella macka under tiden som jag kollar på "Sagan om de två tornen" Bra grej att göra innan man ska gå och lägga sig och se fram emot Böda i morgon! :D
 
 
 
 
Saurons öga :D

Filmtips: Spaceballs.

Nu tänkte jag fixa en ny kategori där jag kommer och tipsa om filmer då & då, och en annorlunda men väldigt rolig film är..... SPACEBALLS! 
 
 
Spaceballs är en väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt rolig parodi på Star Wars! Fast ändå en lite annorlunda story. Filmen heter "Det våras för rymden" på svenska, fast jag väljer att kalla den för Spaceballs för att det låter bättre enligt mig! Filmens hjälte som står på vänster sida av roboten är Lone Starr, en riktigt skön snubbe som har en människo/hund som samarbetspartner! Orkar inte förklara allt, så här får ni trailern:
 
 
 
Dock är trailern av ganska dålig kvalité och så är filmen mycket bättre! :)

In my resväska!

Just nu håller jag på att packa kläder och andra saker till Böda! Det ska bli så skönt att ta en semester, så därför har jag fixat ihop en del tidsinställda inlägg som gäller tills dess! Jag ska vara borta i 4 dar, alltså kommer jag hem på Onsdag kväll! :3 Och då blir det massor av fina bilder! Och så måste jag och Sandra pröva på att gå in i sådana här typ "Hamster bollar" och springa med sådana på vattnet :D
 
        
        Min väska är proppad med färgglada saker, ingen grå svennebanan här inte!
 
 
        

Åååh, kan inte sluta älska denna låt!

 
 
AWESOME, AWESOME AWESOME <3

Mina favoritserier! + all statistik jag fick igår!

Nu kanske det här inlägget inte är speciellt intressant, men här kommer mina 5 favorit serier!
 
 
Kan inte få nog av Awkward, den är så himla skön! xD Den kanske verkar tråkig, men den är JÄTTE BRA!
 
 

My life as Liz tycker jag också är skitbra, eftersom jag känner igen mig i många saker som hon gör, förutom att dejta då! För det skulle inte riktigt falla mig in än eftersom jag inte riktigt är uppe vid "dejting åldern" Men somsagt, kolla på den! Annars tar mumin er!
 
 
Kan inte beskriva serien direkt, men den är så rolig så att man skrattar själen av sig! Som ni uppenbarligen har kommit fram till så tittar jag mycket på MTV, mobba mig inte för att jag ej har Disney Channel! xD
 
 
ÄLSKAR DENNA SERIE SÅ ATT JAG DÖR!!!
 
 
F.R.I.E.N.D.S är den bästa serien som finns, helt klart min No.1 på favoritlistan! Den är nog definitivt den roligaste serien som finns, alltid mysig och kolla på och passar när man har kompisar med sig, tro mig, man skrattar i vartenda avsnitt!
 
 

Helt utmattad efter dagen!

Kom nyss hem från Josefine, såg att Epicfaiil hade lagt upp videon på hennes blogg och länkat mig, TACK SÅ MYCKET MOA, DU ÄR BÄST! 
 
 
 
 
Jag är helt förälskad i min nya Pikachu tröja!

Kvällens Outfit!

 
 
 
 
Tröja: Rockzone (köpt idag)
 
Pants (Kommer inte ihåg vart jag köpte dom, men fixade hålen själv ;)
 
Armband med nitar: Något random ställe i Arboga!

Träffat Epicfaiil, fikat & sett Jesustanten!

Idag så har jag och Josefine åkt in till stan, och då överraskade jag henne genom att låta henne träffa Epicfaiil (Moa). Det började med att Moa frågade mig om jag ville hjälpa henne genom att lura in Josefine till stan och göra henne överraskad. Moa var jättesnäll, och jättefin som vanligt.  Efteråt så drog jag och Josefine in till Wayne's Coffee för att ta en liten fikapaus.
 
 
Jag blev helt skakis när Moa pekade på oss och så: "Där är dom ju" Det var helt underbart alltså! Och att dessutom få träffa henne PERSONLIGEN! Och sen så fick Jossan en goodiebag också!
 
Fikabilder:
 
 
 
Bulleeeeeeee ;)
 
 
Blev lite crazy skärpa, likaså Josefine :Dne :
 
 COLA :3
 
Btw, när jag och Josefine gick till Rockzone så såg vi Jesustanten! Ni vet hon som skriker på stan och typ kallar alternativa personer för "satanister" o.s.v xD Josefine lyckades filma henne och ska ladda upp filmen inom kort! Jag ville däremot inte gå nära henne eftersom hon kollade med mördarblick på mig och började gå nära mig! CREEPY! Men awesome dag!
 
 
 
 
 
 

Girl time today!

Idag ska jag och Josefine åka in till stan och ta en fika på Wayne's! Och senare så tänkte vi mini-shoppa, jag tänkte köpa ett Guns N' Roses tygmärke till min skinnjacka, och en kjol från Shock! :D
Sådär ser kjolen som jag ska köpa ut! :D
                                                                                ↓
                                                        
Förresten, så kommer jag med flera överraskande, och fräscha inlägg senare idag! :D
 

Starta ett band!

Jag har funderat på att starta ett band ett tag nu. Har kommit på ett namn, men vill helst inte säga vad det ska heta eftersom någon antagligen kommer att sno idén. Josefine funderar på att vara med, så jag får hoppas på att jag får in 1 medlem, och så måste jag kontakta Klara. Eftersom hon tar trumlektioner, så det vore skitkul om man hann på in 2 medlemmar innan skolan börjar! Och en till sak som också är bra är att jag har en kompis som känner 2 killar som brukar göra musikvideos, koreografier o.s.v!
 
 

VAR INTE SÅ HIMLA VUXNA AV ER.

En grej som är sjukt tråkig med vissa bloggare är att alla blir så himla "vuxna" liksom 12 åringar som är feminister och önskar sig Louis Vuitton väskor i julklapp, eller 13 åringar som dricker Kaffe Latte går runt i högklackat, och bantar med Low carb gurka. Liksom, vart tog barndomen vägen? Jag är en sådan person som försöker njuta av den lilla gnuttan av barndom som jag har kvar och göra något roligt av den. Ha en kul/barnslig stil. Vara sprallig och glad. Inte dricka latte och shoppa parfym. Ta vara på den tid ni har kvar som barn/tonåringar. Ens egna föräldrar hoppade hopprep, käkade glass i parken och sprang runt och lekte. Men nu är det så att om killar & tjejer ska ses så måste dom ragga eller förövrigt tro att dom är 17. Och "Forever Young" betyder inte, drick alkohol festa och gå runt som en apa, utan det betyder liksom att ta vara på sin ungomliga tid. För man är bara barn 1 gång i livet, tänk att slösa bort den fantastiska tiden på Kaffe, Low carb gurka o.s.v och sen senare sitta och önska att man var barn igen. Somsagt, det jag ville åstadkomma med detta inlägget var: TA VARA PÅ BARNDOMEN.
 
 
 
 
 

London i slutet av Augusti till September!

Gissa vad jag ska göra i slutet av Augusti till början av September? Jo, jag ska nämligen åka till London! Jag ska besöka London Dungeon, Camden Markets & Madame Tussauds! Jag är så himla spänd, eftersom Camden Markets är en skitstor marknad/affärsstånd som säljer alternativa kläder o.s.v
 
 
 
 
 

Shalalala.

Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag åker till Öland med Sandra! Böda blire då ;D Sen så är jag hemma i 2 dagar och åker ner till Göteborg med Lily! Wuahaha :3 Och 1 dag innan skolstarten drar jag in till stan och köper mer hårfärg, (det behövs) Eftersom jag var lite slarvig och badade ganska snart efter att jag färgat. Jag måste påminna mig själv att INTE bada när man har nyfärgat hår. Eftersom resultatet ledde till att halva hårfärgen gick ut och att man fick en rosa/röd bikini, den var vit! xD
 
Bjuder på lite skön musik om man säger så:
 
 

Videoinlägg :D

Sätt på 1080p för bästa kvalité! 
 
 

Vad jag köpte!

 
 
 
Såhär ser jag ut som rödhårig! :D Jag är lite mer röd i verkligheten än vad det ser ut här, och tröjan köpte jag på Shock, och gud vad bra service dom har alltså! :D Gissa om jag blev överlycklig när jag hittade en Scene Diamond där? Sedan drog jag och Klara till Glitter där vi köpte varsin R4ND0M turkos extension!

Ska bli rödhårig!

Köpte en übercool tröja på Shock, ett scene halsband en turkos/blå extension och så förstås hårfärg!
 
 
Har fake septum, xD
 
 
Pillarbox red, från Manic Panic! Lägger upp tydligare bilder på vad jag köpte lite senare ikväll, ^-^