Girls Night i morgon!

I morgon så ska min polare Lily sova över hos mig :D Vi ska poppa asmycket Popcorn och kolla på film :D + Övrigt flummigt!
 

Today's Outfit :D

                                                       
Linne: Hard Rock Cafe
Rosett: Monki
Jeans: - (Syns ej på bilden xD)
 

Ritat av Moa Murderess (Epicfaiil)

 
Och en bild på mig från igår, Looolz :D
 
 
Prövade att ha håret uppsatt för första gången, hahaha :D

VIDEOINLÄGG!

                         
 

En massa klotter!

Idag satt jag och klottrade lite, försökte att rita memes o.s.v men det gick inte så bra xD
 
 
 

Dagens Outfit!

 
                                                   
                                                   Rosett: Monki.
                                                   Tröja: Carlings
                                                   Jeans: United Colours of Benetton, (handlar ej där längre, looool xD)
                                                   PS. Älskar min kamera :love:

FÄRGAR HÅRET RÖTT OM 6 DAGAR! :D

Har planerat med min polare Klara att vi ska åka in till stan den 25:e Buss & tunnelbana ni vet :P Vi tänkte gå runt på typ Drottningatan, och.... *trummvirvel* Köpa hårfärg, jag ska nämligen köpa Manic Panic's "Vampire Red" och färga samma dag :D
 
Btw, har klippt mig :D (själv förstås, MOUAHAHA >:3)

I'M BACK! AND WITH A NEW VIDEO!

Yooo peeepz! Sorry för att jag inte uppdaterat på evigheter nu, men jag har nämligen varit på min kompis landställe i 3 dar och sen hos hennes mormor och morfar. Har haft det helt underbaaaaart :D Kändes faktiskt skönt att få ta ett litet break från allt bloggande och bara ta det lugnt. Som tack för att ni väntat så får ni en ny video av mig, PS. Glöm ej att prenumerera på Youtube :D
 
 
 
Det fick bli en kortfilm, men jag är nöjd! Förresten så är tjejen med tiger tröja Sandra, looolzz..

Dagens Låt! :D

 
 
 
Så himla fin låt och vacker video :love: Började nästan gråta! Kommer nog lyssna på den här supermycket!

Dagens Schema!


My Addiction!

 
 

Chicken Cheese!

 
Mumsigt! Lagat maten själv :D
 
 

Kycklingburitos in my :love:

 
Jag kom nyss hem efter en lång dag som bestod av bara bad! :) Ikväll så lagade mamma kycklingburritos! Vilket är superduper mumsigt! 
 
 
Recept:
 
 
 

Photoshoot: Kawaiipower in Japan! Del 1


En massa onyttigheter!

Just nu sitter jag och käkar världens weirdaste frulle, nämligen Blåbärssoppa och Toscakaka! Det är ju bara för gott! Men samtidigt så tänkte jag på en kul grej, har ni tänkt på att om man säger "Blåbärssoppa" och tar bort soppa, så blir det "blåbärs" alltså en blå bärs (blå öl) xD 
 
 
 
 MY PRECIOUUUSSSS..

TIPS: NEUTROGENA SPOT STRESS CONTROL!

 
Sorry för att ej ha uppdaterat, kom hem från Polen igår kväll och tänkte tipsa om en jättebra hudserie, nämligen Neutrogena! Den serien som jag har provat är "Spot stress control" en serie som jag tycker passar för ungdomar/tonåringar som har torr hud, har acne, eller försöker undvika acne. Själv har jag prövat den här serien hemma hos Josefine xD Men jag tyckte jättemycket om den! För man får jätteren och len hud av den! :D Så därför rekommenderar jag den starkt! Spot stress control är i 3 steg, Steg 1: Daily Scrub. Daily scrub är en hudskrubb som luktar fräscht och funkar jättebra! Steg 2 har jag faktiskt ej prövat, kan ej säga att det är mer än någon typ lotion? Men den verkar i alla fall bra. Och steg 3: Det är en hudkräm som man applicerar sist, ett par minuter efter att man applicerat krämen så blir huden jättelen och mjuk! Så därför är slutbetyget: ✭ ✭ ✭ ✭ ✭/ ✭ ✭ ✭ ✭ ✭ stjärnor! 

Karikatyr av mig själv!

Idag har man blivit skissad av en snubbe vilket resulterade till en jätte cool karikatyr av mig själv!
 
 
Blev bilden komisk och karikatyrig, vad tycker ni? :D
 

HAHA, BARA BÄST!

 

SORRY FÅR DÅLIG UPDATE.

Yooo peepz!

Jag håller just nu på med en video, och har därför ej kunnat uppdatera! Men videon kommer att läggas ut ganska snart, dels har jag även ej kunnat uppdatera för att jag kom till Kraków igår kväll, det är 300 km att bila ifrån där jag var förut..

FRÅGESTUND!

                                
                                     Kommentera nedanför om du/ni vill fråga något! ⤵

Min muppade Rihanna teckning.

 
Jag suger verkligen på att rita :[ Var typ bäst på att rita i 6 års till 2:an, sedan dess har jag ritat dåligt. Det enda jag försökte rita var liksom en bild på Rihanna från 2009. Men det gick ju inte speciellt bra. Har aldrig typ ritat av kändisar/ folk förut, loool :P Bilden togs med en iPad så därför är bildkvalitén ganska kass. 

BLOGGTIPS! BATTS.BLOGG.SE/

                   
                                         
Yoo peepz! Jag tänkte tipsa om en riktigt bra blogg! Nämligen batts.blogg.se! Bloggen drivs av 15 åriga Batoul (men hon kallas för Batt) I bloggen skriver hon om sin coola vardag och om sin awesomaste stil! Jag älskar verkligen hennes dreads! Och hon är så himla bra på att skejta och kreativ! + att hon vet verkligen hur man kombinerar outfits! (KLICKA PÅ NÅGON AV BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG)